Hvem er jeg?

Jeg heter Silje Asdøl, er 35 år og bor i Skien sammen med min mann og våre 3 barn. 

Høsten 2014 ble jeg kontaktet av en bekjent som ønsket å introdusere meg for noe han kalte en "bra mulighet". Skeptikeren i meg sa nei, nysgjerrigperen sa ja, og sistnevnte vant. Heldigvis...

Lang historie kort: Jeg trodde jeg hadde alt jeg ønsket meg, men halvveis ut i siste svangerskap innså jeg at det å jobbe fullt med 3 barn ikke lenger var ønskelig for meg og mine. Jeg innså da plutselig hvilket verktøy jeg egentlig satt på. Jeg satt meg noen mål, og gjennom god støtte og veiledning fra teamet kunne jeg begynne første dag i jobb etter permisjon med å søke om redusert stilling. Jeg hadde i løpet av det siste halve året ikke bare opparbeidet meg ekstra penger, men jeg hadde bygget opp mitt eget foretak som nå ville gi meg gjentakende inntekt i årene fremover!

Dette har ikke bare gitt meg og mine en enklere hverdag, men både romsligere økonomi og mer tid til oppfølging av skole og aktiviteter. Det har gitt mine barn en fremtidig trygghet. Jeg vet at den tiden og energien jeg investerer i mitt foretak en vakker dag vil komme mine barn til gode.

Det å uten risiko kunne leve ut en drøm, tjene gode penger og samtidig sikre mine barns fremtid økonomisk virker nesten for godt til å være sant. 

Heldigvis er det ikke det.

Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang